Heel wat mensen kunnen momenteel de bib niet bezoeken. Misschien behoor jij tot die risicogroep!? Daarom zorgt de bib voor een afhaalsysteem.

 

Voor wie?

Voor alle leden van de Ingelmunsterse bibliotheek.

Hoe een aanvraag doorgeven?

Reservaties geef je bij voorkeur door via bibliotheek@ingelmunster.be. Wie geen mailadres heeft, kan een seintje geven op tel. 051 32 14 65 (elke werkdag tussen 9-12u. en 14u.-18.30u.).

Welke boeken kan ik aanvragen?

Ofwel geef je titels of een genre door die je graag leest. Je kan ook het leesniveau van je kind of een interessegebied binnen het informatief aanbod bezorgen. Of zoek in de catalogus, die kan je bekijken op http://ingelmunster.bibliotheek.be
De bibliotheekmedewerkers zorgen voor een pakket van maximum 10 boeken.

Wanneer kan ik mijn pakketje afhalen?

De bibliotheekmedewerkers geven je een seintje met je reserveringsnummer als je je pakketje kan afhalen. Vanaf dat ogenblik kan je je boeken afhalen, met jouw reserveringsnummer.
Afhalen is mogelijk tijdens de openingsuren in de vergaderzaal van de bibliotheek (Schoolstraat 35). De zaal is te bereiken aan de rechterzijde, net voorbij de hoofdingang van de bib. Daar zal je pakket klaar liggen met jouw reservatienummer.

Praktisch?

We roepen op om bij het afhalen de coronarichtlijnen te respecteren: hou voldoende afstand en laat één persoon langskomen om jouw boeken af te halen.

Materialen terugbrengen kan enkel via de inleverbus aan de bibliotheek.